browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

MOHON BANTUAN : Sedang mencari SET TILAM BANTAL KEKABU BABY (AREA PENANG)....... URGENT!.. | Minta / Tawar Bantuan | Forum Warga USM

A A A

Please consider registering
guest

Log In

Lost password?
Advanced Search:

— Forum Scope —



— Match —



— Forum Options —




Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
MOHON BANTUAN : Sedang mencari SET TILAM BANTAL KEKABU BABY (AREA PENANG)....... URGENT!..
aidiahmad
Member
August 16, 2011 - 10:24 am
Member Since: August 16, 2011
Forum Posts: 5
Offline

rosman said:

Kalau tak silap saya di Alor Merah (Sungai Dua) seberang ada jual. Hari tu kat Giant pun ada tapi tak pasti la pulak sekarang – sejak ada Mydin dekat rumah dah jarang ke Giant atau Tesco.

Assalamualaikum Encik Rosman,

 

Lari tajuk sikit… Memang beza ke harga dan kualiti barang makanan kat Mydin berbanding Giant? Sebab la n baru sekali pergi Mydin KBJ.. nampak macam okay, tapi masih belajar dan membanding. Barang makin mahal sekarang…, tu yang kena berkira/smart berbelanja.

 

terima kasih atas bantuan dan nasihat.

 

aidiahmad

inorazimah
Member
August 3, 2011 - 9:12 am
Member Since: July 12, 2011
Forum Posts: 8
Offline

Tk atas mklumt yg diberi….Laugh

rosman
Member
August 2, 2011 - 4:42 pm
Member Since: August 2, 2011
Forum Posts: 12
Offline

Kalau tak silap saya di Alor Merah (Sungai Dua) seberang ada jual. Hari tu kat Giant pun ada tapi tak pasti la pulak sekarang – sejak ada Mydin dekat rumah dah jarang ke Giant atau Tesco.

inorazimah
Member
August 2, 2011 - 12:08 pm
Member Since: July 12, 2011
Forum Posts: 8
Offline

CrySalam semua…

Mohon bantuan kawan2 semua…kat mana bleh dapat SET TILAM BANTAL KEKABU.BABY….area Penang…hubungi sy Azimah Ext : 5806. 

Forum Timezone: UTC 8

Most Users Ever Online: 321

Currently Online:
14 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

nurkusmawati: 288

afifah: 58

ikhwanismail: 41

izyani: 36

mrmy: 34

aniza_daud: 27

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 792

Moderators: 1

Admins: 4

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 14

Topics: 3013

Posts: 3565

Newest Members: raleena@usm.my, tjci.upha14@student.usm.my, ajain.pjj12@student.usm.my, md_azizi@usm.my, nurulaein.pjj14@student.usm.my, fauziana.uedu13@student.usm.my

Moderators: Mohd Shahanaz (0)

Administrators: admin (4), pentadbir_emel (356), Mashithah (13), Pentadbir Forum USM (1606)